Forside
>
Blogg
>
Derfor har jeg alltid en purre på lur
2018

Derfor har jeg alltid en purre på lur

Når jeg endelig finner ut hva vi skal ha til middag, kommer det neste spørsmålet. Hva skal vi ha til?

Med en purre på lur halverer jeg beslutningene mine. Det geniale med purra er at den kan brukes som tilbehør til alt. Mild i smaken, og superenkel å tilberede. Her får du 3 tips om hvordan bruke purre.

Kokte purreringer

Skjær purren i ringer. Kok opp vann og et par klyper salt. Legg purreringene i, og la det småkoke i 3-4 minutter.

Kokt purrerot

Vask purreroten godt, og kok opp vann med et par klyper salt. Legg purreroten i kjelen, og la det småkoke ca 15 min, eller til den mør.

Purrestrimler

Skjær purren i tynne strimler. Ha nøytral olje i stekepannen og stek strimlene 1 - 2 min ved sterk varme.

Godt tilbehør med 1 purre og 3 smaker!

Relatert innhold

Heimkunnskap deler ærlige og usminkede historier om bonden dag for dag, uke for uke i Takk for Maten!

Tusen takk. Sammen skal vi øke bondens lønnsomhet.
Obs! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen. Takk!