arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash
Appelsindessert

Appelsindessert

  2 personer



Ingredienser

Appelsindessert

3 - 4 appelsiner

1 dl rørsukker

1 lime

1 sitron 



Rekkefølge

  1. Lag lime- og sitronsukker
  2. Skrell appelsiner og del i skiver

Fremgangsmåte

Lime- og sitronsukker

Vask og tørk lime og sitron. Riv det ytterste skallet med et fint rivjern rett i bollen med sukker. Pass på så du ikke får med det hvite. Det smaker ikke godt. Rør sukker og skall sammen. Sukkeret kan klumpe seg på grunn av fuktigheten i skallet. Når alt er tørt er det enkelt å røre ut klumpene. Lager du sukkeret i større mengde kan det oppbevares på glass.

Appelsiner

Skrell appelsinene med kniv helt inn i kjøttet. Del de skrelte appelsinene i skiver. Legg utover et fat og strø lime- og sitronsukker over. Denne desserten er aller best i vintersesongen når de røde appelsinene også er i sesong.

God dessert!

translation missing: no.cart.general.title