arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash
Båtpoteter

Båtpoteter

  2 personer  PoteterIngredienser

Kokefaste poteter

Frityrolje

Salt og pepperFremgangsmåte

Del potetene i båter. Det gjør ikke noe om størrelsen ikke blir helt lik. Skyll ut stivelsen av potetene ved å la de stå under rennende vann til vannet blir klart. Kok potetene med salt til de nesten er møre og ta dem opp av vannet med en hullsleiv. Avkjøles potetene på et kjøkkenpapir.  

Varm opp frityroljen til ca 130 grader og stek potetene til de så vidt begynner å få farge. Ta opp potetene med hullsleiv og la dem renne av seg igjen på et kjøkkenpapir. La de så avkjøles en gang til før du på nytt varmer opp oljen. Denne gang til 190 grader. Stek potetene til de blir gyldne og sprø. Ta de opp og la renne av seg på kjøkkenpapir. Dryss over salt.

Godt tilbehør!

translation missing: no.cart.general.title