arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash
Bondeomelett

Bondeomelett

  2 personer  Svin



Ingredienser

Omelett

4 egg

100 g bacon eller skinke

4 poteter

2 tomater

1/2 løk

1 paprikabit

1 ostebit

Tilbehør

Godt brød


Fremgangsmåte

Denne omeletten er en utmerket måte å bruke rester på og du kan ha i det du måtte ha i kjøleskapet.

Hvis du bruker rå poteter deler du dem i litt tynne skiver og steker dem til de er gjennomstekte i pannen. Del bacon i småbiter og stek det først. Bruker du skinke kan du steke den sammen med grønnsakene. Har du kokte poteter deler du dem i skiver og steker dem litt i pannen sammen med paprika og løk, tomatene kan få litt kortere steketid. Pisk sammen eggene og ha i en klype salt. Hell det over grønnsakene i pannen og skru ned varmen. La omeletten stå under lokk til den er blitt fast. Strø gjerne litt revet ost og finhakket gressløk over til slutt.

Du kan også steke grønnsakene i pannen for så å ha alt over i en ildfastform som du setter i stekeovnen.

Server med godt brød til.

Godt middag!

translation missing: no.cart.general.title