arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash
Coleslaw

Coleslaw

  2 personer  Hodekål



Ingredienser

Coleslaw salat

150 g hodekål

1 gulrot

½ syrlig eple

Dressing

1 ss finhakket sylteagurk

1 dl majones

1 dl Crème Fraîche

1 ss sitronsaft

1 ts sukker

1 ss kraft av sylteagurk 

2 ts HP saus


Fremgangsmåte

Skjær kålen i strimler og rasp gulrot og eple. Bland sammen. Bland dressing og smak eventuelt til med ekstra sitronsaft. Coleslaw smaker godt til pulled pork, grillmat, panert rødspette og fiskekaker. Lag gjerne dobbel porsjon. Oppbevares i kjøleskapet i tett plastboks.

Godt tilbehør!

translation missing: no.cart.general.title