arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash
Erteflatbrød

Erteflatbrød

  2 personer  Eple, Gulrot



Ingredienser

I kg bakeblanding erteflatbrød

6,5 dl kokende vann

1/2 ts salt



Rekkefølge

  1. Kok vann
  2. Bland deigen
  3. Sett på takka
  4. Stek erteflatbrød

Fremgangsmåte

Kok opp 6,5 dl vann. Ha erteflabrødblanding og salt i en bolle, og tilsett det kokende vannet. Bland sammen til du får en fast deig. Fordel deigen i 16 emner. Kjevle emnene ut på et godt melet bakebord i tynne leiver, uten av de revner. Stek på begge sider til de blir sprø. Avkjøles i et klede eller kjøkkenhåndkle. Etter hvert som de avkjøles blir erteflatbrødet sprøere.

Godt tilbehør!

translation missing: no.cart.general.title