arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash
Fårikål

Fårikål

  4 personer  Lam



Ingredienser

Fårikål

1,5 kg bog eller fårikålkjøtt av sau eller lam

1,5 kg hodekål

4 ts hel pepper

2 ts salt

3 dl vann

Tilbehør

Poteter


Rekkefølge

  1. Del opp kjøtt og kål
  2. Kok fårikålen
  3. Kok poteter

Fremgangsmåte

Del hodekålen i litt grove biter. Legg kjøtt og kål lagvis i en gryte, start med det feteste kjøttet i bunn. Krydre med salt og pepper mellom hvert lag. Strø hel pepper i gryta. Om du ønsker det kan pepperet legges i en liten beholder. Hell på vann og kok opp. La gryta småkoke i ca 2 timer.

Server fårikålen rykende varm med kokte poteter til. 

Mange mener fårikål smaker best dagen etter, derfor er oppskriften beregnet til 4 personer.

God middag!

translation missing: no.cart.general.title