arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash
Fiskekraft

Fiskekraft

  Ca 2 liter  Fisk



Ingredienser

I kg fiskebein og avskjær, helst hvit fisk 

Ca 2 liter kaldt vann

1 løk

1 purreløk

3 hvitløksfedd

1 gulrot

100 g sellerirot 

Laubærblad

Salt 

8-10 hele pepperkorn



Fremgangsmåte

Skyll fiskebein og avskjær godt i kaldt vann slik av alt blodet fjernes. Fjern gjellene. Skrell og kutt grønnsakene i små biter og ha alt i kjelen. Hell over kaldt vann til det dekker. Kok opp og skum godt av. La kraften deretter trekke/småkoke i 15-20 minutter. Slå av varmen og la den trekke i 20 minutter til. Fiskekraft må ikke koke for lenge, da blir den limete. Sil kraften. Nå kan du koke inn kraften til du får ønsket mengde og smak.

translation missing: no.cart.general.title