arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Fiskesuppe

  To personer   Skrei



Ingredienser

Fiskekaker

300 gr fiskefilet, bruk den fisken du ønsker selv

6 dl fisk- eller skalldyrkraft

1 dl hvitvin (kan sløyfes)

1 sjalottløk

1 hvitløksfedd

1/2 chili

1 gulrot

1 neve sukkererter

1 dillkvast

1 dl fløte

1 ss olivenolje

2 ts maizenamel

Salt og pepper

Potetsalat

6 mandelpoteter

1 ss smør

1 dl matfløte

Salt og pepper


Rekkefølge

  1. Kok poteter
  2. Rens og del grønnsaker
  3. Forbered fisken
  4. Stek fisk
  5. Rør sammen potetmosen

Fremgangsmåte

Fiskepanne 

Skrell og del gulrøtter i staver. Rens vårløk og aspargesbønner. Tørk av fisken og del den i passe stykker. Ha smør og olje i pannen og stek fiskefiletene på skinnsiden. Legg i grønnsakene på slutten av steketiden, de trenger ikke lang tid i pannen. Stek fisken nesten ferdig på skinnsiden før du snur den og steker det siste minuttet.

Potetmos 

Skrell og del potetene. Kok dem møre i vann uten salt. Slå av vannet og press potetene gjennom en potetmoser. Tilsett smør og matfløte og rør forsiktig sammen til ønsket konsistens. Til potetmos må du ikke bruke stavmikser. Poteter tåler ikke for mye røring, da blir mosen seig.

God middag!


translation missing: no.cart.general.title