arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash
Foccacia

Foccacia

  2 personer  Tipomel



Ingredienser

Foccacia

1 kg tipo mel

8 dl vann

1/2 pk fersk gjær eller 1 pk tørrgjær

1 klype salt

1 ss honning (kan sløyfes)

Oliven olje

Flaksalt

Urteolje

Rosmarin

2 fedd hvitløk

1/2 dl olivenolje


Rekkefølge

  1. Sett deigen
  2. Lag urteolje
  3. Bak brød

Fremgangsmåte

Foccacia

Bland alle ingrediensene i en bolle og kjør på høy hastighet i kjøkkenmaskinen, ca 6 minutter. Dryppe litt oliven olje over deigen og la den stå på benken til dobbel størrelse, ca 1 time. Hell deigen i en liten langpannen dekket av bakepapir.

Urteolje

Ha urter og hvitløk i for eksempel en morter og mos det sammen til en masse. Trykk små hull i brødet og hell blandingen forsiktig ned i hullene. Strø flaksalt over brødet og stek det på 200 grader i ca 35 minutter.

Godt brød!

translation missing: no.cart.general.title