arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash
Fylt kyllingbryst

Fylt kyllingbryst

  To personer   KyllingIngredienser

Kyllingbryst

2 kyllingbryst

brie, camembert, eller annen ost

basilikum

salt og pepper

Grillet tomat

1 stor tomat

2 ts olje

Basilikum

Søtpotetmos

1 stor søtpotet

2 ss smør

2 ss crème fraiche

Saften fra en 1/4 sitron evt. Bladpersille

Rekkefølge

  1. Sett ovnen på 180 grader
  2. Skrell søtpoteten og del den i biter
  3. Fyll kyllingbrystet med ost og urter
  4. Del tomaten og krydre

Fremgangsmåte

Kyllingbryst

Lag et ekstra snitt i kyllingkjøttet der det naturlig deler seg slik at du får en lomme. Fyll den med ost og urter. Krydre med salt og pepper. Pass på å få skjøten ned.Brun kyllingfiletene raskt i pannen, legg dem i en ildfast form og etterstek i ovn i ca 30 min på 180 grader.

Søtpotetmos

Skrell og del opp søtpoteten. Kok til det er mørt. Hell av kokevannet (dette kan du gjerne gjemme på og bruke som kraft i supper eller sauser). Mos søtpoteten med stavmikser sammen med en spiseskje smør og et par spiseskjeer Crème Fraîche. Ha gjerne i litt finhakket bladpersille.

Grillet tomat

Del tomaten i to, ha på salt og pepper og litt olje. Eventuelt kan du toppe med litt hvitløkssmør og finhakkede urter.Legg tomatene i samme form som kyllingfiletene når det gjenstår ca 10 min. av steketiden.

God middag!

translation missing: no.cart.general.title