arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash
Fylt kyllinglår

Fylt kyllinglår

  To personer   Kylling



Ingredienser

Fylt kyllinglår

2 kyllinglår

1 ostebit, brie, jarlsberg el.l, bruk det du har

1 hvitløksfedd

1 sjalottløk

1/2 chili

2 ss rapsolje 

Basilkumpesto

1 potte basilikum

2 dl oliven olje

30 g pinjekjerner - ristede

50 g parmesan

1 hvitløksfedd

Salt og pepper 

Tilbehør

150 g tagliatelle

6 cherrytomater

Rekkefølge

  1. Sett på stekeovnen
  2. Ben ut kyllinglåret
  3. Fyll låret og bind sammen
  4. Stek kyllingen
  5. Lag pesto
  6. Kok pasta

Fremgangsmåte

Fylt kyllinglår

Ben ut kyllinglåret ved å føre en skarp kniv langsmed benet slik at det løsner fra kjøttet. Finhakk hvitløk, sjalottløk, basilikum og ost og bland sammen. Legg fyllet på det utbenede låret og rull sammen. Bind en hyssing rundt kjøttet for å holde det sammen. Krydre med salt og pepper. Legg kjøttet i en ildfast form med litt olje og en rosmarinkvist. Stek i ovn på 180 grader i ca 30 min. De siste 5-10 minuttene kan cherrytomatene steke med. 

Basilikumpesto

Ha basilikum, finhakket hvitløk, parmesan og ristede pinjekjerner i foodprocessor og tilsett olivenolje. Kjør til en jevn masse og juster med olje for ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper.

Kok pasta etter anvisningen på pakken.

God middag!

translation missing: no.cart.general.title