arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash
Gazpacho

Gazpacho

  2 personer  Tomater



Ingredienser

Gazpacho

3 hvitløksfedd

1 sjalottløk

½ chili

1 stilk stangselleri

½ slangeagurk

1 rød paprika

½ kg tomater/ evt. en boks hermetiske tomater

1 loffskive

1dl isvann

1dl olivenolje

1 ss sherryeddik ev. rødvinseddik

1 ss honning

Salt og pepper

Garnityr

Slangeagurk

Gul paprika

1 kvast basilikum eller bladpersille


Rekkefølge

  1. Rens hvitløken
  2. Del opp alle grønnsakene

Fremgangsmåte

Rens hvitløken,og kok opp litt vann, med hvitløken i. Tøm av vannet og gjenta to ganger til. Smaken blir rundere. Del opp alle grønnsakene i biter og kjør i en blender eller med en stavmikser. Rør gjerne inn blitt finhakket basilikum eller bladpersille før servering.

Avkjøl suppen godt. Rør gjerne inn noen isbiter rett før servering. Legg litt finhakket slangeagurk og gul paprika på toppen.

Server med ferskt brød og gjerne en skive spekeskinke.

Godt suppe!

translation missing: no.cart.general.title