arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash
Gravet laks

Gravet laks

  2 personer  Laks



Ingredienser

Gravet laks

1 stykke laks med skinn

1 dl salt

1 dl sukker

2 potter dill

Aquavit

Sennepssaus


Tilbehør

1 lite hode nykål

Nypoteter

Rekkefølge

  1. Gravet laksen
  2. Lag sennepsaus
  3. Kok poteter
  4. Kok nykål

Fremgangsmåte

Gravet laks

Bruk en ildfast form eller et fat. Hakk dill. Bland salt og sukker. Legg et lag med dill i bunnen av fatet. Strø på blandingen av salt og sukker. Legg fisken på. Drypp noen dråper aquavit over fisken. Legg deretter dill, blanding salt og sukker over fisken. Dekk til med plast og sett i kjøleskapet i 2 dager.

Sennepsaus

Tilbehør

Kok poteter og nykål. En liten klatt smør smaker deilig på nykål og nypoteter.

Godt middag!

translation missing: no.cart.general.title