
Grillede grønnsaker
2 personer
Ingredienser
Grillede grønnsaker
1 aubergin
1 liten squash
2 tomater
1 gul løk
1 rød løk
1 hel hvitløk
1 sitron
Tilbehør
Godt brød
Fremgangsmåte
Grillede grønnsaker
Del auberginen i to på langs. Kryst over sitronsaft så den ikke blir brun. Pensle med olje og strø på salt. Del tomatene i to og krydre med salt og pepper. Del løken og pensle med litt olje. Skjær "bunnen" av hvitløken og legg hele på grillen med skall på. Skjær tykke skiver av squashen. Del opp sitronen i båter eller tykke skiver.
Start med å grille auberginen, den tar lengst tid. Deretter legges løken på. Fortsett med sitronen. Legg tomatene på grillen til slutt. Ha gjerne litt pesto eventuelt ost på grønnsakene til slutt. Eller topp med det du liker best.
Server med godt brød til.
God tilbehør!