arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash
Grillspyd med breiflabb

Grillspyd med breiflabb

  2 personerIngredienser

Grillspyd

400 g breiflabb evt. annen fast fisk

1/2 gul paprika

1/2 rød paprika

1 liten squash

3 sjalottløk

Marinade

Olje til pensling

1/2 sitron

Salt og pepper

Tilbehør

100 g ris

1 dl soyasaus

Rekkefølge

  1. Rens fisken
  2. Skjær grønnsaker
  3. Tenn grillen
  4. Sett over ris til koking
  5. Tre fisk og grønnsaker på spyd

Fremgangsmåte

Grillspyd med breiflabb

Breiflabben må renses for eventuelle hinner før du deler den i litt store terninger. Bland olje og sitronsaft og legg i terningene mens du klargjør grønnsakene. Squashen skjæres i tykke skiver. Paprika deles og frøene fjernes. Rens sjalottløken og del den eventuelt i to, det kommer an på størrelsen. Tre fisk og grønnsaker på spyd og pensle med litt olje. Ha på salt og pepper. 

Legg spydene på grillen på middels varme i ca ti minutter, pass på at det ikke blir for godt stekt. Det er lurt å legge litt aluminiumsfolie med olje under grillspydene slik at de ikke setter seg fast i grillen. Får du ikke tak i breiflabb, eller ønsker å bruke en annen type fisk, kan det være bedre å legge alt i folie. Det må være en fast fisk for å tre den på grillspyd.

Tilbehør

Kok ris som anvist på pakken. Server med ris og soyasaus.

God middag!

translation missing: no.cart.general.title