
Grillspyd med kylling
2 personer
Ingredienser
Grillspyd
2 kyllingfileter
1 liten squash
1 paprika
6 små tomater
4 sjalottløk
Rapsolje
Sitron
Potetsalat - 6 personer
650 g poteter, 10 mellomstore
1 beger lettrømme
1 tube majones
1 sjalottløk
50 g sylteagurk
2 ss kraft av sylteagurk
1 ts dijon sennep
Rekkefølge
- Lag potetsalat
- Skjær opp kyllingfilet
- Rens og del grønnsaker
- Tre på spyd
Fremgangsmåte
Potetsalat
Kok potetene med skallet på til de er møre. Avkjøl (ta de ut av kjelen). Bland rømme, majones, sennep og kraft av sylteagurkene. Finhakk sylteagurk og sjalottløk og rør dette godt inn. Skrell potetene og del i terninger. Bland forsiktig inn i dressingen.
Grillspyd
Del kyllingfileten i litt grove biter. Rens og del paprika, squash og sjalottløk. Tre alt på spyd. Krydre med salt og pepper og pensle med litt olje. Grilles på middels varme.
God middag!