arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash
Grønn ertesuppe

Grønn ertesuppe

  2 personer  Skrei



Ingredienser

Ertesuppe

2 stk sjalottløk

1 ss smør

2 dl tørr hvitvin

2 dl kylling ev. grønnskskraft

200 g frosne grønne erter

2 dl fløte

Sitron

Salt

Tilbehør

400 g skreiloin

Godt brød



Rekkefølge

  1. Lag suppe
  2. Trekk torsken

Fremgangsmåte

Ertesuppe

Fres sjalottløk i smør, skal ikke bli brunt. Tilsett hvitvin og kok inn til halvparten.Tilsett erter, kok opp. La det småkoke i ca 5 minutter. Kjør i en mikser med fløte. Smak til med salt og pepper.

Torsk

Kok opp vann med salt og litt sitron. Del torsken i 2 porsjonstykker og trekk den i ca 6 minutter. Server torsken i suppen, gjerne med godt brød til.

Godt suppe!

translation missing: no.cart.general.title