arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash
Grønnsakskraft

Grønnsakskraft

  Ca 2 liter  Fisk



Ingredienser

1 løk

1 purre

4 gulrøtter

100 g sellerirot ev. persillerot

3 hvitløksfedd (kan sløyfes)

1 bouquet garni

Vann

2 ss rapsolje

Bouquet garni er en krydderkvast bestående av purre, laubærblad, persillestilker, timian og hel pepper. Surr i gasbind og fest med en hyssing. 


Fremgangsmåte

Skrell alle grønnsakene og del i mindre biter. Ha rapsolje i kjelen og surr grønnsakene i et par minutter. Hell over vann til det dekker og legg i krydderkvasten. Kok opp og skum av. La kraften trekke/småkoke i en time. Sil kraften til slutt. Kraften kan kokes inn/reduseres etterpå til du oppnår ønsket smak/styrke.

translation missing: no.cart.general.title