arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash
Kalkungryte

Kalkungryte

  To personer   Kalkun



Ingredienser

Kalkungryte

300 g kalkun

1 x rød og gul paprika

2 skiver ananas

2 sjalottløk

3 hvitløksbåter

1 chili

1 bit ingefær

2 ss hakket koriander

Søt chillisaus

2 ss rapsolje

1 lime

1 dl sweet chili sauce

2 ss teriyakisaus

1 ss plommesaus (kan sløyfes)

1 ss soyasaus

Salt og pepper

Tilbehør

Ris

Rekkefølge

  1. Skjær opp grønnsaker og kalkunfilet
  2. Kok risen
  3. Stek kjøttet
  4. Stek grønnsakene

Fremgangsmåte

Finhakk hvitløk, chili og ingefær. Del paprika, løk og ananas i grove biter. Skjær kalkunkjøttet i store terninger. Finhakk koriander. Ha olje i gryten og surr hvitløk, chili og ingefær i et par minutter. Tilsett kalkunkjøttet og krydre med salt og pepper. Stek til det er gyllent.

Ha deretter i resten av grønnsakene og la det surre i 6-7 minutter. Tilsett de forskjellige sausene og kok opp. Dryss over hakket koriander og skvis over saften av en lime.

Kok risen etter anvisning på pakken.

God middag!

translation missing: no.cart.general.title