
Kjernetemperatur
Husk at fisk, kjøtt og kylling bør hvile etter steking. Temperaturen kan stige etter at råvaren er tatt ut av ovnen.
Kjernetemperatur fisk
- Laks 45-55 grader
- Torsk 50-55 grader
- Makrell 43 grader
- Breiflabb 48 grader
- Kveite 50-55 grader

Kjernetemperatur lam
- Middels rå 60-65 grader - lett rosa i midten
- Godt stekt 70-75 grader – grå snittflate

Kjernetemperatur svin
- Svin anbefales gjennomstekt 70-75 grader
- Kotelettkam 65 – 70 grader
- Skinkestek 70 grader
- Bogstek 80 grader
- Nakkestek med ben 80-85 grader

Kjernetemperatur storfe
Okse rå 55-60 grader
Okse medium 60-65 grader
Okse godt stekt 70-75 grader

Kjernetemperatur kylling
Hel kylling 70-75 grader
Kyllingfilet/bryst 60-70 grader
Kyllinglår 70-75 grader
