arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash
Kjernetemperatur

Kjernetemperatur

Husk at fisk, kjøtt og kylling bør hvile etter steking. Temperaturen kan stige etter at råvaren er tatt ut av ovnen.



Kjernetemperatur fisk

  • Laks 45-55 grader
  • Torsk 50-55 grader
  • Makrell 43 grader
  • Breiflabb 48 grader
  • Kveite 50-55 grader
Kjernetemperatur fisk

Kjernetemperatur lam

  • Middels rå 60-65 grader - lett rosa i midten
  • Godt stekt 70-75 grader – grå snittflate
Kjernetemperatur lam

Kjernetemperatur svin

  • Svin anbefales gjennomstekt 70-75 grader
  • Kotelettkam 65 – 70 grader
  • Skinkestek 70 grader
  • Bogstek 80 grader
  • Nakkestek med ben 80-85 grader
Kjernetemperatur svin

Kjernetemperatur storfe

Okse rå 55-60 grader

Okse medium 60-65 grader

Okse godt stekt 70-75 grader

Kjernetemperatur storfe

Kjernetemperatur kylling

Hel kylling 70-75 grader

Kyllingfilet/bryst 60-70 grader

Kyllinglår 70-75 grader

Kjernetemperatur kylling

translation missing: no.cart.general.title