arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash
Kokosmakroner

Kromkaker

  Kun til deg



Ingredienser

Kromkaker

3 egg

150 g sukker

150 g smør

150 g hvetemel

1/2 ts kardemomme



Rekkefølge

  1. Visp eggedosis
  2. Smelt smør og avkjøl smøret
  3. Røren skal svelle ca 1 time
  4. Stekes i krumkakejern

Fremgangsmåte

Visp egg og sukker til stiv eggedosis. Tilsett smeltet, avkjølt smør. Sikt mel blandet med kardemomme i røren. La røren svelle ca 1 time. Stek kakene i krumkakejern. Legg en stor teskje røre i midten av jernet. Stek kakene gyldne. Rull dem straks til kremmerhus. Eller legg kakene over en kopp. Da kan du fylle dem med krem tilsatt multer eller annen bær. 

Oppbevar kakene i tett boks. Da holder de seg sprø.

God dessert!

translation missing: no.cart.general.title