arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash
Lammekoteletter

Lammekoteletter

  2 personer  Lam



Ingredienser

Lammekoteletter

4 lammekoteletter

1 ss kapers

1 liten hjertesalat

1 squash

1 knutekål

4 små rødløk

1 ss sitronsaft

2 ss extra virgin olivenolje

50 g fetaost

2 ss granateplefrø

1 ss finhakket bladpersille

Olivenolje

Salt og pepper



Rekkefølge

  1. Rens granateplet
  2. Skrell og del alle grønnsakene
  3. Stek lammekotelettene
  4. Grill grønnsakene

Fremgangsmåte

Brun lammekotelettene først raskt på hver side i en stekepanne på sterk varme, etterstekes deretter på svak varme ca. 2 minutter.

Del hjertesalaten i to, skjær squash i skiver på langs, del de små løkene i to, og skjær knutekål i tynne skiver. 

Pensle knutekål, squash og hjertesalat med olivenolje og grill grønnsakene til de er møre. Det går fint å bruke en grillpanne, eller du kan legge de i ovnen. Smak til med salt og pepper.

Rist sammen sitronsaften og extra virgin olivenolje. Smak til med salt og pepper. 

Vend grønnsakene i dressingen og legg på fat. Strø over kapers, fetaost, granateplefrø og bladpersille. Vil du ha noe sprøtt på toppen, kan du bruke krutonger eller riste gresskar eller solsikkekjerner og strø over.

God middag!

translation missing: no.cart.general.title