arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash
Minestronesuppe

Minestronesuppe

  2 personer



Ingredienser

Minestronesuppe

1 gul paprika

50 g pancetta/bacon

1 liten løk

1 liten gulrot

1 hvitløksfedd

3 tomater

2 poteter

100 g hagebønner

1 liten squash

100 g erter

4 blader svartkål el. grønnkål

1 liten aubergin

100 g pasta (cannolicchi eller lignende)

1 ss basilikum

1 ss bladpersille

2 ss olivenolje

1 l vann

Revet parmesanost eller annen vellagret ost

Tilbehør

Godt brød


Rekkefølge

  1. Svi paprika og rens den
  2. Del opp alle grønnsakene
  3. Kok suppe

Fremgangsmåte

Minestronesuppe

Legg paprika under grillen og stek til skinnet er svart. Legg den i en plastpose og avkjøl litt, trekk deretter av skinnet og rens den. Del i små terninger. Hakk pancetta/bacon sammen med løk, gulrot og hvitløk. Varm opp oljen i en kjele og surr blandingen i noen minutter.

Tilsett tomater, rør godt og la det småputre i ca 10 minutter. Hell over vann, la det koke opp og tilsett poteter og bønner. La suppen trekke en times tid. Tilsett erter, squash, aubergine, svartkål og paprika. La suppen trekke i ytterligere en halv time. Tilsett pasta og kok til alt er mørt. Smak til med salt og pepper.

Dryss over revet ost og finhakkede urter. Server gjerne med godt brød til.

God middag!

translation missing: no.cart.general.title