arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash
Nakkekotelett

Nakkekotelett

  2 personer  Svin



Ingredienser

Nakkekotelett med grønnsaker

2 nakkekoteletter

2 skiver ananas

1 rødløk

1/2 squash

Potetsalat

5 mellomstore kokefaste poteter

I boks lettrømme

1/2 tube majones

1 sjalottløk

50 g sylteagurk

1 ss kraft av sylteagurk

1 ts dijon sennep


Rekkefølge

  1. Lag potetsalat
  2. Grill koteletter
  3. Grill grønnsaker

Fremgangsmåte

Potetsalat

Kok potetene med skallet på til de er møre og avkjøl (ta de ut av kjelen). Bland rømme, majones, sennep og kraft av sylteagurkene. Finhakk sylteagurk og sjalottløk og rør dette godt inn. Skrell potetene og del i terninger. Bland forsiktig inn i dressingen.

Grillede nakkekoteletter

Krydre kotelettene med salt og pepper og pensle med litt rapsolje. Legg kotelettene på varm grill slik at de får en stekeskorpe. Senk varmen eller flytt til indirekte varme og grill til kjøttet er gjennomstekt.

Grillede grønnsaker

Del løken i to, skjær to gode skiver av ananasen og skjær tykke skiver av squashen. Legg på grønnsakene mot slutten av steketiden.

God middag!

translation missing: no.cart.general.title