
Nakkekotelett
2 personer Svin
Ingredienser
Nakkekotelett med grønnsaker
2 nakkekoteletter
2 skiver ananas
1 rødløk
1/2 squash
Potetsalat
5 mellomstore kokefaste poteter
I boks lettrømme
1/2 tube majones
1 sjalottløk
50 g sylteagurk
1 ss kraft av sylteagurk
1 ts dijon sennep
Rekkefølge
- Lag potetsalat
- Grill koteletter
- Grill grønnsaker
Fremgangsmåte
Potetsalat
Kok potetene med skallet på til de er møre og avkjøl (ta de ut av kjelen). Bland rømme, majones, sennep og kraft av sylteagurkene. Finhakk sylteagurk og sjalottløk og rør dette godt inn. Skrell potetene og del i terninger. Bland forsiktig inn i dressingen.
Grillede nakkekoteletter
Krydre kotelettene med salt og pepper og pensle med litt rapsolje. Legg kotelettene på varm grill slik at de får en stekeskorpe. Senk varmen eller flytt til indirekte varme og grill til kjøttet er gjennomstekt.
Grillede grønnsaker
Del løken i to, skjær to gode skiver av ananasen og skjær tykke skiver av squashen. Legg på grønnsakene mot slutten av steketiden.
God middag!