arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash
Pasta med breiflabb

Pasta med breiflabb

  2 personer  Breiflabb



Ingredienser

Breiflabb og tomatsaus

300 g breiflabb

200 g tagliatelle

1 boks hermetiske tomater

2 dl fiskekraft eller vann

2 sjalottløk

2 hvitløksfedd

½ chili

150 g sorte oliven

2 ss olivenolje

2 ss finhakket basilikum

1 ts sukker

Salt og nykvernet pepper

Tilbehør

Parmesan

Godt brød


Rekkefølge

  1. Forbered fisken
  2. Lag tomatsausen
  3. Kok pasta
  4. Trekk fisken i sausen

Fremgangsmåte

Breiflabb

Tørk godt av fisken og fjern eventuelle hinner, del den i biter.

Tomatsaus

Hakk hvitløk, chili og sjalottløk. Ha olivenolje i gryten og surr løk, hvitløk og chili et par minutter. Tilsett tomater og kraft og la det småkoke i 5 minutter. Smak til med en teskje sukker og salt og pepper. Tilsett breiflabb og oliven og la det trekke til fisken er ferdig, ca 5 min.

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Server med finhakket basilikum, revet parmesan og godt brød.

God middag!

translation missing: no.cart.general.title