arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash
Pulled pork

Pulled Pork

  To personer   Svin



Ingredienser

Pulled pork

0,5 kg svinenakke med flesk uten ben

1,5 dl eplemost

2 ss tomatketchup

1 ss muscovado sukker

2 ts dijon sennep

2 ts worchestersaus

2 ts paprikapulver

1/2 chili

2 fedd hvitløk, knust og finhakket

1 ss hvitvinseddik

Salt og nykvernet pepper

Cole slaw

50 g hodekål

1 gulrot

½ syrlig eple

Dressing

1 ss finhakket syltegurk

1 dl majones

1 dl Creme Fraichè

1 ss sitronsaft

1 ts sukker

1 ss kraft av sylteagurk

2 ts HP saus

Rekkefølge

  1. Lag marinade
  2. Forbered kjøttet og sett i ovnen
  3. Bak buns
  4. Lag Cole slaw
  5. Gjør ferdig kjøttet

Fremgangsmåte

Pulled pork

Bland krydderet til en marinade og gni det godt inn i kjøttet, la det ligge i ca 3-4 timer. Forvarm ovnen til 110 grader. Ha svinenakke med marinade og eplemost i en ildfast form. Sett et steketermometer i den tykkeste delen. Dekk med folie. Kjøttet skal stekes over lang tid til du oppnår en kjernetemperatur på 86 grader. Hell kraften som har dannet seg i en kjele og kok inn til den er halvert. La kjøttet hvile så lenge. Bruk to gafler og riv kjøttet fra hverandre. Når kraften er redusert blandes den i kjøttet.

Cole slow

Skjær kålen i strimler, rasp gulrot og eple. Bland sammen. Bland dressing og smak til med ekstra sitronsaft.

Server pulled pork i buns med Cole slaw og bbq saus.

God middag!

translation missing: no.cart.general.title