arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash
Ramsløkpesto

Ramsløkpesto

  2 personer  Ramsøk



Ingredienser

Ramsløkpesto

Ramsløk

2 dl oliven olje

En neve Pinjekjerner

50 g parmesan

Salt og pepper 

Tips

Du kan også lage pesto av basilikum og hvitløk eller persille og hasselnøtter eller koriander og pistasjnøtter. 


Fremgangsmåte

Ramsløkpesto

Rist pinjekjerner i en tørr stekepanne. Bland alle ingredienser utenom olje i blenderen. Spe med olje. Litt av gangen. Smak til med salt og pepper.

Pesto

Har du en urt som har sett sine bedre dager er pesto en fin måte å få brukt opp maten på. Basilikum, hvitløk og ristede pinjekjerner er en god kombinasjon. Persille passer sammen med hasselnøtter. Koriander og pistasjnøtter er også en god smaks kombinasjon.

Godt tilbehør!

translation missing: no.cart.general.title