arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash
Risengrynsgrøt

Risengrynsgrøt

  4 personer  Grøt



Ingredienser

Grøt

2 dl grøtris

4 dl vann

1 liter H-melk

1 beger rømme

1/2 ts salt

1 ts sukker



Fremgangsmåte

Kok opp ris, vann og salt og sukker. La risen småkoke til vannet er kokt inn. Spe med melk og rør hele tiden. Melk koker fort over eller brenner seg fast i bunnen. La risen koke på svak varme til grøten er passe tykk ca 45 minutter. Bland inn et beger god rømme. Om grøten blir stående etter koking tykner den. Spe eventuelt med litt melk.

Server med sukker, kanel og rød saft. Og gjerne en mandel med marsipangris til vinneren:-)

God Jul.

translation missing: no.cart.general.title