arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash
Rødspette med coleslaw

Rødspette med coleslaw

  2 personer  Rødspette



Ingredienser

Rødspette

2-4 rødspettefileter

Brødrasp

1 egg

2 ss smør

2 ss rapsolje

Hvetemel

Salt og pepper

Cole slaw

150 g hodekål

1 gulrot

½ syrlig eple

1 ss finhakket sylteagurk

1 dl majones

1 dl Crème Fraîche 

1 ss sitronsaft

1 ts sukker

1 ss kraft av sylteagurk

2 ts HP saus

Tilbehør

4 - 6 poteter


Rekkefølge

  1. Lag Coleslaw
  2. Kok poteter
  3. Stek rødspette

Fremgangsmåte

Cole slaw

Skjær kålen i strimler, og rasp gulrot og eple. Bland det hele sammen. Bland dressing og smak eventuelt til med ekstra sitronsaft. Vend dressingen inn i salaten.

Poteter

Kok 4 - 6 poteter til de er møre.

Panert rødspette

Tørk av rødspette filetene. med kjøkkenpapir. Krydre med salt og pepper. Vend fisken i hvetemel, pisket egg og brødrasp. Stekes i smør og olje i panne på middels temperatur i ca 5 min.

Godt middag!

translation missing: no.cart.general.title