arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash
Sei med løk

Sei med løk

  2 personer  Sei



Ingredienser

Stekt sei

400 g seifilet

2 ss smør

2 ss rapsolje

1 dl hvetemel

Salt og pepper

Tilbehør

2 store løk

2 ss smør

1 ss sukker

Salt og pepper

Poteter til to personer

1 dl rømme

1 ss finhakket gressløk



Rekkefølge

  1. Sett over potetene
  2. Skrell og del løken, stek den
  3. Stek fisken
  4. Rør sammen rømme og gressløk

Fremgangsmåte

Skrell løken, del den i to og skjær i strimler. Smelt smør i en kjele og surr løken på middels varme til den blir gyllen, tilsett gjerne en skje med sukker, det fremhever smaken ytterligere og er også med på å karamellisere løken ekstra. Smak til med salt og pepper.

Del seifileten i porsjonsstykker og krydre med salt og pepper, vend deretter i mel. Varm smør og olje i stekepannen og stek fisken på begge sider til den har en fin sprø skorpe.

Server med kokte poteter og en rømmeklatt med gressløk.

God middag!

translation missing: no.cart.general.title