arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash
Spagetti

Spagetti

  To personer   Storfe



Ingredienser

Kjøttsaus      

400 g karbonadedeig

100 g bacon, i terninger

1 sjalottløk

1 rød paprika

1/2 chili

1 stilk stangselleri

3 hvitløksfedd

1 boks hermetiske tomater eller 4 tomater

2 dl kyllingkraft eller vann og buljongterning 

Oregano, basilikum, bladpersille

Salt og pepper

2 ss olivenolje

1 ts sukker

1 bit parmesanost eller alpeost (ny norsk)

Spagetti

150 g spagetti


Rekkefølge

  1. Lag sausen
  2. Kok spagetti

Fremgangsmåte

Brun karbonadedeigen i en stekepanne. Tilsett bacon i terninger, finhakket hvitløk, chili, løk og paprika og la det surre med. Tilsett stangselleri i tynne skiver, kraft og de hermetiske tomatene. La det koke i ca 10 minutter. Smak til med salt og pepper.

Kok spagetti etter anvisning på pakken. Dryss over litt revet parmesanost ved servering.

God Middag!

translation missing: no.cart.general.title