arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash
Stekt torsk

Stekt torsk

  2 personer  Torsk



Ingredienser

Stekt torsk

400 g torskeloin

1 ss rapsolje

1 ss smør

Salt og pepper

Ertepuré

200 g frosne erter

1 sjalottløk

2 dl vann

25 g smør

Salt

Tilbehør

Poteter til 2 personer

4 skiver bacon

Rekkefølge

  1. Start med potetene, enten du skal koke eller steke dem.
  2. Stek baconskivene
  3. Lag ertepuré
  4. Stek fisken

Fremgangsmåte

Kok potetene og stek bacon til det blir sprøtt.

Ertepuré

Surr finhakket sjalottløk og smør i en kjele. Løken skal ikke bli brun, kun blank. Tilsett erter og vann og kok i ca 5 minutter. Kjør blandingen i blender til puré. Smak til med salt.

Torsk

Smelt rapsolje og smør i en panne og stek torsken med skinnsiden ned til den er neste ferdig. Snu den og stek det siste minuttet. 

Server med poteter og sprøstekt bacon.

God middag!

translation missing: no.cart.general.title