arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash
Thaisuppe

Thaisuppe

  To personer   Kamskjell



Ingredienser

Suppe

En god bit ingefær

I rød chili uten frø

1 sitrongress

2-3 hvitløksfedd

Litt frisk koriander

En klunk rapsolje

1 ss korianderfrø

1 ts gurkemeie

3 dl grønnsakskraft

1 boks kokosmelk

1 ss thai fish sauce

Garnityr

4 kamskjell

Et par never risnudler

Finhakket koriander

Tilbehør

Godt brød

Rekkefølge

  1. Lag “paste”
  2. Lag resten av suppen
  3. Kok risnudlene
  4. Stek kamskjellene

Fremgangsmåte

Paste

Mos sammen ingefær, chili, hvitløk, sitrongress (fjern de ytterste lagene),og litt frisk koriander til en paste i food prossesor el.l. Ha deretter pasten i en dyp panne med litt rapsolje og surr litt for å frigjøre aromaene. Rør hele tiden.

Suppen

Knus korianderfrøene i en morter og ha dem deretter i pannen sammen med gurkemeie. Tilsett kraften og la det småkoke et par minutter. Tilsett kokosmelk i pannen og kok opp igjen. La småkoke noen minutter. Til slutt tilsetter du en skje med thai fish sauce og frisk koriander.

Risnudler

Ha risnudler i en bolle og slå over kokende vann. La de stå 4-5 min. Slå av vannet. Legg nudlene i suppen før servering.

Kamskjell

Stek kamskjellene et minutt eller to på hver side, server sammen med suppen.

Server med godt brød til.

God suppe!

translation missing: no.cart.general.title