
Torsk i folie
2 personer Torsk
Ingredienser
Torsk
400 gr torsk, filet eller loin uten skinn
4 store tomater
1 neve sukkererter
3 vårløk
Bladpersille
Rapsolje til grilling
2-3 skiver sitron
Salt og pepper
Tilbehør
1 ss ramsløkpesto (eller annen grønn pesto)
Rekkefølge
- Klargjør fisken
- Rens og skjær grønnsaker
- Pakk i folie
- Kok pasta
Fremgangsmåte
Skyll og tørk fisken godt, og fjern skinnet på fisken før tilberedning. Skjær tomatene i tykke skiver. Del sukkerertene på skrå. Skjær vårløken i skiver og hakk bladpersille.
Ha litt olje på folien og legg på tomatskivene. Legg fisken i porsjonstykker over tomatene, og strø resten av grønnsakene over. Krydre med salt og pepper. Legg på grillen på indirekte varme i ca 10 minutter.
Kok pasta etter anvisning på pakken og rør inn litt pesto til slutt.
God middag!