arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash
Torsk med ertepurè

Torsk med ertepurè

  To personer   Torsk



Ingredienser

Torsk

400 g torskeloin

Poteter til to personer

1 ss rapsolje

1 ss smør

Salt og pepper

Ertepuré

200 g frosne erter

1 sjalottløk

2 dl vann

25 g smør, meierismør 

Salt



Rekkefølge

  1. Stek poteter
  2. Lag ertepuré
  3. Trekk torsken

Fremgangsmåte

Poteter

Del potetene i båter og stek dem i en blanding av olje og smør til de er møre.

Ertepuré

Surr finhakket sjalottløk og smør i en kjele. Løken skal ikke bli brun, kun blank. Tilsett erter og vann og kok i ca 5 minutter. Kjør blandingen i blender til puré. Smak til med salt.

Torsk

Kok opp vann med salt og litt sitron. Del torsken i 2 porsjonstykker og trekk den i ca 6 minutter.

God middag!

translation missing: no.cart.general.title