arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Råvarer

Brosme

Brosme

av Mariann Tveter

August 29, 2019


Sesong:Hele året

Fast og fin i kjøttet, med en smak som kan minne om hummer.

Egner seg ypperlig stekt eller på grillen. Lettsaltet filet kan benyttes til koking. Fisken omsettes fersk som filet eller lettsaltet filet, og er i sesong hele året.

Brosme er en del av torskefamilien. I kroppsform kan den minne litt om lange, men den er mer lubben, og har bare en sammenhengende ryggfinne. Det norske fisket foregår hele året.

Vanlige fangstredskaper er bunntrål, bunnline, bunngarn

translation missing: no.cart.general.title