Grillede grønnsaker
2 pers
Ingredienser
1 aubergin
1 liten squash
2 tomater
1 gul løk
1 rød løk
1 hel hvitløk
1 sitron
Rekkefølge
1. Skjær og del grønnsaker
2. Grill grønnsaker
Fremgangsmåte
Del aubergin i to på langs. Kryst over sitronsaft så den ikke blir brun. Pensle med olje og strø på salt. Del tomatene i to og krydre med salt og pepper. Del løken og pensle med litt olje. Skjær «bunnen» av hvitløken og legg hele på grillen med skall på. Skjær tykke skiver av squashen. Del opp sitronen i båter eller tykke skiver.
Start med å grille auberginen, den tar lengst tid. Deretter legges løken på. Fortsett med sitronene. Legg tomatene på grillen til slutt. Ha gjerne litt pesto eller eventuelt ost på grønnsakene til slutt.
Server med godt brød til!