arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Vi deler kunnskap om norsk mat

23K

2.6K

VISJON
Velg klokt. Velg riktig. Velg norsk.

MÅL
Øke salg av norske råvarer

MÅLGRUPPE
Bonden og forbrukeren

Hvordan blir maten din produsert?

Kun 7 prosent av norges befolkning har tilknytning til norsk landbruk. I Takk for Maten! deler vi kunnskap med forbruker fra norsk matproduksjon hver mandag kl 9.

Takk for maten!

Hva skal du bli?

Lanseres 2020

7 av 10 bedrifter i Innlandet sier de har behov for yrkesfaglig kompetanse. I Hva skal du bli? jobber vi målrettet med rekruttering av 9 klassinger fra bonde til bord.

Har du også et behov? Ta kontakt

Hva skal du spise?

Hver onsdag publiserer vi ukas norske råvarer i sesong. Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å velge norsk. Om vi velger norsk i sesong vil vi også i fremtiden ha norske bønder som vil produsere maten vår.

Hva skal du spise?

Foredrag

"Fremtidens mat kommer ikke fra nedlagte fjøs"

Et ærlig og usminket foredrag om landbruk, dagligvarebransje, klima og bærekraft, for deg som vil ha levende distrikter der maten til dyra er.

Kontakt

MERKEVAREBYGGING NORSK MAT

Innsikt

Sist oppdatert: 21.09.2020

66 HISTORIER - TAKK FOR MATEN!

94 102 DELINGER

216 607 SIDEVISNINGER

5 263 DELINGER

9 532 SIDEVISNINGER

Gründer Mariann Tveter

Etter 12 år i dagligvarebransjen hoppet jeg av karusellen og etablerte Heimkunnskap. Den massive kritikken av den norske bonden, dag ut og dag inn, trigget med på innsiden av fjøsdøra. I tre år har jeg vært ute i felten og ervervet kunnskap om norsk landbruk. Bonden er limet i distriktene, og jeg vil ha levende distrikter og et åpent kulturlandskap i hele Norge. Derfor deler jeg kunnskap med deg.

translation missing: no.cart.general.title