23K
Vi deler kunnskap om norsk mat
2.6K
VISJON
Velg klokt. Velg riktig. Velg norsk.
MÅL
Øke salg av norske råvarer
MÅLGRUPPE
Bonden og forbrukeren
Hvordan blir maten din produsert?
Kun 7 prosent av norges befolkning har tilknytning til norsk landbruk. I Takk for Maten! deler vi kunnskap med forbruker fra norsk matproduksjon hver mandag kl 9.
Hva skal du bli?
Lanseres 2020
7 av 10 bedrifter i Innlandet sier de har behov for yrkesfaglig kompetanse. I Hva skal du bli? jobber vi målrettet med rekruttering av 9 klassinger fra bonde til bord.
Har du også et behov? Ta kontakt
Hva skal du spise?
Hver onsdag publiserer vi ukas norske råvarer i sesong. Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å velge norsk. Om vi velger norsk i sesong vil vi også i fremtiden ha norske bønder som vil produsere maten vår.
Foredrag
"Fremtidens mat kommer ikke fra nedlagte fjøs"
Et ærlig og usminket foredrag om landbruk, dagligvarebransje, klima og bærekraft, for deg som vil ha levende distrikter der maten til dyra er.
MERKEVAREBYGGING NORSK MAT
Innsikt
Sist oppdatert: 21.09.2020
Gründer Mariann Tveter
Etter 12 år i dagligvarebransjen hoppet jeg av karusellen og etablerte Heimkunnskap. Den massive kritikken av den norske bonden, dag ut og dag inn, trigget med på innsiden av fjøsdøra. I tre år har jeg vært ute i felten og ervervet kunnskap om norsk landbruk. Bonden er limet i distriktene, og jeg vil ha levende distrikter og et åpent kulturlandskap i hele Norge. Derfor deler jeg kunnskap med deg.