arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Vi deler kunnskap om norsk mat

VISJON
Velg klokt. Velg riktig. Velg norsk.

MÅL
Øke salg av norske råvarer

MÅLGRUPPE
Bonden og forbrukeren

Hvordan blir maten din produsert?

Kun 7% av norske forbrukere har tilknytning til norsk landbruk. I Takk for Maten! deler vi kunnskap fra norsk matproduksjon hver mandag kl 9.

Takk for maten!

Hva skal du bli?

Lanseres 2020

7 av 10 bedrifter i Innlandet sier de har behov for yrkesfaglig kompetanse. I Hva skal du bli? jobber vi målrettet med rekruttering av 9 klassinger fra bonde til bord.

Har du også et behov? Ta kontakt

Hva skal du spise?

Lanseres 2020

En konsekvens av det massive medietrykket; Spis mindre kjøtt! er nedlagte gårdsbruk. I Hva skal du spise? deler vi kunnskap om hva mat betyr for din helse, og for dyrevelferd, klima og bærekraft.

Foredrag

"Fremtidens mat kommer ikke fra nedlagte fjøs"

Et ærlig og usminket foredrag om landbruk, dagligvarebransje, klima og bærekraft, for deg som vil ha levende distrikter der maten til dyra er.

Kontakt

MERKEVAREBYGGING NORSK MAT

Innsikt Takk for Maten!

Sist oppdatert: 23.02.2020

41 PUBLISERTE INNLEGG

45 192 DELINGER

87 834 SIDEVISNINGER

10 871 BILDER

Vi deler hverdagen fra norsk matproduksjon gjennom artikler, kommentarer, små historier, video og andre virkemidler. Sammen bygger vi kunnskap og stolthet, og gir næring til den norske bonden og norsk landbruk.

translation missing: no.cart.general.title