arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

I 1956 fikk en norsk grisebonden i snitt kr. 45 per kg. I 2019 får grisebonden det samme.

Utvikling i norsk landbruk har satt bonden ut av spill. Som forbrukere trenger vi økt kunnskap om norsk mat og norsk matproduksjon, ny kunnskap som igjen styrer våre valg. Riktige valg gir større plass til de som produserer maten vår.

Hvem produserer maten vår

Vi deler historier fra hverdagen i norsk matproduksjon. Kunnskap vi tilegner oss er viktig for produksjon av norsk mat. Som forbrukere er vi siste ledd i næringskjeden. Velg klokt. Velg riktig. Velg basert på opparbeidet kunnskap.

#Takk for Maten

Hva skal du spise?

Kosthold er et evig debattert tema. Rådene er uendelige, frustrasjonen likeså. Heimkunnskap går tilbake til roten av norsk matproduksjon og gir grunnleggende, enkle råd om hva vi skal spise.

Hva skal du bli?

Kosthold er et evig debattert tema. Rådene er uendelige, frustrasjonen likeså. Heimkunnskap går tilbake til roten av norsk matproduksjon og gir grunnleggende, enkle råd om hva vi skal spise.

translation missing: no.cart.general.title